Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση - Συνέλθετε κύριοι!!!

Η ήττα από τα Χανιά μας έδωσε ακόμα ένα δυνατό χαστούκι, προσγειώνοντας μας απότομα στην σκληρή πραγματικότητα της πορείας των τελευταίων ετών. Μιας ομάδας που το μόνο όραμα της είναι η σωτηρία της χρονιάς και της συνεχόμενης παρουσίας μας στην Superleague. Μια καραμέλα που χρησιμοποιεί η (παρά)διοίκηση για να χρυσώσει το χάπι της αποτυχίας. Ο Π.Α.Σ. έχει καταντήσει ομάδα χωρίς στόχους και βλέψεις προς τα πάνω και αυτό έχει μεταφερθεί και στους ποδοσφαιριστές. Η ασυνεννοησία που επικρατεί στην ομάδα φάνηκε και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης, όπου οι μεν ποδοσφαιριστές δήλωναν ότι θα παλέψουν για την 5η θέση και ο δε προπονητής δήλωσε πως η ομάδα παλεύει για την σωτηρία της!!!
Η αποτυχία του προβιβασμού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι ακόμα μια μαύρη σελίδα της σημερινής διοίκησης μα αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο. 
Δεν δικαιολογούμε κανέναν ποδοσφαιριστή για την εμφάνιση τους στο παιχνίδι της Τετάρτης. Θεωρούμε απαράδεκτο να μπαίνουν στο χορτάρι οι παίκτες μας μη έχοντας την νοοτροπία να κερδίσουν· έπρεπε προχθές να αποδείξουν τι αξίζουν και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί και να ρίξουν στην Κρητική ομάδα τόσα όσα δεν κατάφεραν να τους ρίξουν στην έδρας τους. Αλλά όταν ορισμένοι από αυτούς ξενυχτάνε, πίνουν, καπνίζουν μα πάνω από όλα το παίζουν βεντέτες μέσα στην ομάδα χωρίς καν να το αξίζουν, πως να κάνουν όλα αυτά για τα οποία πληρώνονται (σύμφωνα με την παρά-διοίκηση);
Βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας κ. ποδοσφαιριστές πως ο Π.Α..Σ δεν είναι ομάδα γειτονιάς και χωριού. Ο Π.Α.Σ. έχει βαριά φανέλα και απαιτούμε από όλους να δύνεται τον καλύτερο σας εαυτό, να παίζετε με πάθος και καρδιά. Αν νομίζετε πως κάτι σας φταίει να βγείτε και να το πείτε. Το αξίζει ο κόσμος που κάνει υπομονή και πληρώνει εισιτήριο για να δει την αγαπημένη του ομάδα.
ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ ΚΎΡΙΟΙ!!!

ΥΓ. Τηλεοπτικέ μαϊντανέ που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γλύφεις την διοίκηση της ομάδας και να ρίχνεις λάσπη προς το μέρος μας. Κάτσε καλά, η υπομονή μας εξαντλείται!
ΥΓ1. Λειτούργησαν άψογα ακόμα μια φορά τα όργανα της τάξεως και κατόπιν εντολής της               (παρά)διοίκησης μας απαγόρεψαν να περάσουμε ένα πανό που το μόνο σκοπό έχει να εκδήλωση την οργή μας και την αντίθεση μας απέναντι τους. Ένα πανό που δεν μετέφερε κανένα πολιτικό/υβριστικό/ρατσιστικό μήνυμα όπως ρητά απαγορεύεται από την διοργανώτρια αρχή.


Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ
και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω