Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση

Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση για όσα διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, σε διάφορα δημοσιογραφικά sites που ο μόνος σκοπός τους είναι να προκαλέσουν σύγχηση στην οικογένοια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Αφού λοιπόν δεν έπιασε το κόλπο με τους δήθεν δανεικούς παίχτες που θα αποκτούσε η ομαδα, βρήκανε τώρα την ευκαιρία να βάλουν κατά του κ. Σάκη Τσιώλη και των συνεργατών του. Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει προπονητή κύριοι και για πολλους θεωρείται απο τους κορυφαιους στην χωρα. Εμείς, σαν AZZURRA FAMILIA, δείχνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στους ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε στις δυνατότητες τους, ενώ είμαστε σίγουροι πως αρχής γενομένης την ερχόμενη αγωνηστική θα δείξουν το πραγματικό προσωπο της ομάδας. Καλά θα κάνουν λοιπόν όλοι αυτοί οι φαντασιόπληκτοι σεναριογράφοι να αφήσουν ήσυχο τον Π.Α.Σ. να βρει τον δρόμο του. Σεβόμαστε τον κ. Χριστόπουλο για όσα έκανε  και την επιτυχία που μας χάρισε εντός αγωνιστικών χώρων, όμως το παρών γράφει: προπονητής, Σάκης Τσιώλης.
Η αγάπη μας για τον Π.Α.Σ. είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν θα αφήσουμε κανέναν να το αμφισβητήσει αυτό καθως έχουμε αποδείξει ότι πρώτο μέλημα μας είναι η ομάδα και να τραγουδάμε για αυτήν, όπως δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με την ιστορία του Αγιαξ της Ηπειρου. Καλουμε τους παίχτες να βάλουν πάνω από όλα τον εγωισμό τους και να αποδείξουν πως η περσυνή χρονιά δεν ήταν ενα πυροτέχνημα. Όσο εύκολα τους αποθεώσαμε πέρυσι τόσο εύκολα μπορούμε να τους αποδοκιμάσουμε με γνώμονα να καταλάβουν πως η φανέλα με τον ΤΑΥΡΟ είναι σημαντική για εμάς.
Τέλος, καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Σ. να γυρίσει στο γήπεδο και να κάνει τους Ζωσιμάδες ξανά έδρα. Μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς.

ΥΓ. Κανένας απο όσους βρέθηκαν στο ΠΕΑΚΙ μετά την ντροπιαστικη ήττα – αποκλεισμός απο κάποιο χωριό δεν ενήργησε υπό της οδηγίες της διοίκησης. Μαλλον ο πρωην προπονητής μας μας μπέρδεψε με άλλους. Εμείς ενεργούμε αυτόνομα και δεν γινόμαστε υποχείριο κανενος!!!
ΥΓ1. Ευχαριστούμε τα παιδιά απο τον Απόλλωνα Αθηνών για την πόλυτιμη βοήθεια τους στο θέμα των ακριβών εισητηριών στον μεταξύ μας αγώνα, Επιφυλλασσόμεθα να ανταποδώσουμε στο μέλλον. Αποδείξαμε πως οι οπαδοί μπορούν να συνενοηθούν καλύτερα μεταξύ τους από ότι οι διοικήσεις.